I Hald ege børnehus har vi ansat to dygtige ernæringsassistenter, Mie og Mette, som dagligt laver al vores mad. I køkkenet bruges der oftest økologiske varer, i det omfang at dette kan lade sig gøre og der er lagt mange tanker i hvordan måltiderne sammensættes.
Mie og Mette er begge kendte ansigter, såvel i børnehave som i vuggestuen, og tager sig også tiden til at give børn og voksne en hjælpende hånd hvis der er brug for det.
I Hald ege børnehus følger vi fødevarestyrelsens officielle anbefalinger for sundere mad i dagtilbud. Ligeledes har institutionen udarbejdet en kostpolitik, som vores ernæringsassistenter også følger.
Sund og velsmagende mad er med til at give børnene appetit på en god dag med leg og læring og er vigtig for barnets trivsel og udvikling.
Menuen består af gode gamle retter, samt mere moderne retter. Vi holder også ved traditionerne i forbindelse med højtiderne. Vi er registreret bruger af det økologiske spisemærke i bronze med procentinterval på 30-60% økologi. Du kan læse mere om det økologiske spisemærke på:
https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Det-oekologiske-spisemaerke.aspx